Post by diralumonous on Mar 4, 2022 17:35:02 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evony: The King\u0027s Return ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evony: The King\u0027s Return IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати більше жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Evony: The King\u0027s Return 2022 version ▞▞▞
Гра з кризою ідентичності; здається, що хтось створив гру-головоломку, а їхній друг намагався придумати спосіб зробити її прибутковою як складну онлайн-гру. Просто надто багато відбувається, і занадто багато оновлень/завантажень під час запуску для того, чим насправді є гра. Головоломки — це весело, але за межами цього повертатися до головоломок — це просто клопітка.
Evony - Raja Kembali Strategi ueae
Я хотів головоломки в грі, тому я її завантажив. Зрештою, супер захоплююче та весело! Додавання трохи вводять в оману, але загалом мені подобається гра. Недоліком є те, що щоразу, коли на вашу базу атакують, ви отримуєте інформацію про битву... На мене двічі нападали без жодної інформації, знадобилося два дні IRL, щоб отримати інформацію. У грі також платять за перемогу, але ви можете швидко розвиватися на ранній стадії, не платячи. Це трохи складніше чверть у грі.
Гра весела, але рівень 9.1 зруйнований. Мотузка замерзає в повітрі і не дає мені завершити головоломку.
Надзвичайно весела гра і має великий потенціал, щоб стати те, у що я міг би грати роками, але, будь ласка, перестаньте оплачувати гру, я працюю 60 годин на тиждень і плачу рахунки, я не можу витрачати гроші тут.Не кажіть мені, що ви намагаєтеся зробити її збалансованою грою, що оновлення k40 не дозволяє мені йти в ногу з тим, хто витрачає гроші, незалежно від того, скільки часу я граю. Будь ласка, виправте це.
Просто звичайне сміття freemium. Кожного тижня відбувається подія, де інші гравці отримують винагороду за вбивство ваших військ, і якщо ви нав’язливо гратимете кожну годину тижня або не дасте їм гроші, ви не отримаєте достатньо очок для угоди про перемир’я, щоб захистити себе. Не дозволяйте рекламі вводити вас в оману, це дуже мало головоломок, у які можна грати після проходження перших кількох рівнів. Крім того, це не дуже гарні головоломки.
Затримки та збої гри є постійною проблемою. Розробники звинувачують підключення пристроїв, навіть коли стільниковий зв’язок та Інтернет досягають піку.
Це весело. Я витрачаю багато часу в реальному житті, перевіряючи це. Мені найбільше подобаються головоломки, а їх не вистачає. Це зовсім не те, що я думав, але це цікаво.
Evony: The King's Return Strateške igre ahmg
Жахливий досвід гри. Не завантажується, зависає під час завантаження. Добре, що я не витратив на це грошей.Моя гра не завантажується після цього нового оновлення!! Я багато працював, щоб потрапити туди, де я є. Я не буду починати спочатку, будь ласка, виправте це.
Здавалося, що не запускається, але видалення та перевстановлення, здається, вирішили проблему. Потім я виявив, що деякі загадки не мають сенсу. Вибачте, не для мене.Бувають випадки, коли у мене є предмети в гніздах для предметів, і вони зникають до того, як я їх використаю або до завершення події, обчислення іноді псуються. Мені довелося оновити до того ж рівня кілька предметів три рази
Відстій. Необхідно розвивати поселення для відкриття можливостей гри в пазли
Гра – це не просто оплата за перемогу, а й оплата шалених сум за перемогу. Ви можете витратити сотні й залишатися роками позаду в порівнянні з гравцями, які домінують на кожному сервері, сплачуючи тисячі.
Гарна гра, щоб скоротити час, тільки критика - це те, скільки часу потрібно для розвитку. Особливо, коли сильніший супротивник продовжує атакувати вас і відкидати вас назад.
Бонус за 7 днів показує, що я отримав діаманти, але нічого не показує на моєму рахунку діамантів. Я граю з 4 тижнів і дотепер я не отримав жодного діаманта за щоденний бонус за вхід. Також головоломки повинні бути більш складними, це виглядає дуже легко. Ви повинні зробити це складнішим і цікавішим. Але гра чудова, мені подобається. Оцінка стосується лише помилкового бонусу за щоденний вхід, який не застосовується
Гра весела, єдина скарга, яку я маю, полягає в тому, що, коли ви оновлюєте речі в академії, вона відстає, використовує дорогоцінні камені та золото, а потім повертається до попереднього рівня, це зводить мене з глузду, тому що я витратив реальні гроші, він також робить це, коли я заробляю війська та витрати ресурсів, будь ласка, виправте
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action gnex
Весела гра. Дуже схожі на інші, але вони добре справляються з оновленнями, виправленнями помилок тощо.
Стандартна гра. Переможець забирає все. Міні-ігри в кепки зустрічаються небагато.
Хороша гра, затягує
За цю гру платять. Декілька гравців, здається, керують більшістю всіх серверів. Вони лише змінюють назву. Це також гра з кількома правилами. Тому завжди є хтось, хто вб'є всі ваші війська, і ви нічого не можете з цим зробити. Ми говоримо про тижневе нарощування військ. Я продовжую читати відповіді про баланс гри. Коли це колись відбудеться??
Описание не відповідає ігрі.
Чудово, за винятком покупок у додатках. Краще заплатити одноразовий внесок і зробити.
Я залежний від цієї гри. Було радісно будувати й битися! Час від часу він дає збої, але я теж роблю, тому я роблю це з ним. Служба підтримки клієнтів завжди була ввічливою, і зазвичай будь-які проблеми, які у мене виникали, вирішувалися добре, навіть якщо я винен. Я знайшов багато друзів і вивчив деякі уроки.. Потрапив до Luv деяких Evony.
Обслуговування клієнтів не допомагає у вирішенні проблем. Гра не завантажиться сьогодні, тому, ймовірно, я втрачу весь свій загін, тому що я не можу отримати доступ до гри, щоб захистити, якщо потрібно. Отримайте справжню службу обслуговування клієнтів!
Цікава гра. Можна гарно час провести
Особисто мені подобається гра, і я зробив лише 2 дуже мінімальні покупки, і це було лише тому, що я цього хотів. Я думаю, що це добре для того типу гри, який насправді є, але я б, ймовірно, змінив рекламу, оскільки це, здається, одна з основних претензій. Я не відчував жодних проблем, про які говорять інші огляди. Я погоджуюся з тим, з чим можна побачити більшу частину карти світу. І, можливо, трохи скоротити час оновлення.
Не те що зображено на малюнку. Спам!
це, мабуть, найкраща гра такого типу, яку я знайшов. ще є проблеми. Війна серверів повинна бути раз на місяць, а не кожні 11-15 днів. коли кожні вихідні у вас є змагання з монархами, а кожні вихідні — війна на серверах, гравці нижчого рівня не можуть просуватися вперед. ви точно отримаєте більше грошей за гру, ніж ні.
3291х32х
אבוני – שיבת המלך אסטרטגיה exb
Хуйня повна не качайте. Гальмо
Гарна гра. Багато серверів. Гарний баланс між видами військ. Вкладати гроші можна для швидкого розвитку і якщо хочеш усіх перемагати, але не обов’язково - можна спокійно грати, не вкладаючи ні копійки. Затягнуло вже на кілька місяців.
Evony: The King's Return ስልት fox
Слово козак означає вільну людину, козацька культура є частиною уранської, а не російської. Погодьтеся, що уявлення про вільну людину не узгоджується з багатовіковою тягою Росії до тоталітаризму. Тому я ставлю одну зірку і видаляю цю гру, щоб змінити контекст.
Перш за все, я хотів би надати реквізит для чесної реклами, що стосується того, як виглядає гра тощо. Я бачив багато реклами, яка робить ігри схожими на цю, але це не так, тоді як ця гра грає як вона рекламує... Частково... Причина 3 зірок полягає в тому, що, хоча вона грає так, як рекламується, ця гра є лише частиною гри. Решта – це лише ще одна переробка будь-якої іншої «Епічної RPG», де ви будуєте свою базу, а люди знищують її, перш ніж ви зможете щось зробити.
Нічого схожого на рекламу. І я знав, що цього не буде, але вирішив подивитися, що це було насправді, і я абсолютно ненавиджу, коли компанії так роблять. Просто дешевий спосіб отримати прибуток.
Мені подобається ця гра за різні рівні гри. Є чому вчитися, і я люблю будувати міста.
Постійні збої, які забирають дорогоцінні камені в грі під час використання для просування. Ніколи не повернули компенсацію навіть з підтвердженням кадру. caveat emptor
Справді цікава гра
Люблю цю гру. Почав грати за головоломки і незабаром закохався в стратегічне змагання. Більшість великих гравців на моєму сервері більше ніж готові навчати нових гравців, і це робить гру ще веселішою.
Якщо у вас є час вбити, це гра. Мені подобається альянс і знайомство з людьми по всьому світу під час гри. Класна графіка, і вони залишаються в курсі нових подій протягом року.
Ну, якщо ви не плануєте платити за гру, ви, ймовірно, не отримаєте задоволення від цієї гри. Ви застрягнете на сервері, де гравці мають 170 мільйонів сили, а ви можете мати лише п’ять або шість мільйонів, і вони прийдуть і вб’ють вас багато. Фактично 20 разів поспіль. і ця особа є королем сервера. Тож просто зрозумів, що це не дуже справедливо, якщо ви не плануєте витратити багато грошей. якби вони могли трохи вирівняти ігрове поле, було б краще.
Не має української мови
Гра прикольна, поначалу затягує а далі увидим. Грати можна...
Evony: The King's Return रणनीति cvsb
У грі немає аватарів, що представляють африканців. У них є аватарки для Європи, Азії, Аїси, Аравії тощо. Коли я підняв це до того часу, у них з’явилася реакція на пластинку для бройлерів. Їм потрібно виправити цю відсутність суджень. Африканці також є частиною світу, незалежно від того, що нам розповість європейська історія. Я маю на увазі аватари, які показані поруч із ім’ям монарха. У вас є представники всіх національностей, але жодного африканського походження.
Справді весела гра. Чудово підходить для проведення часу, але багаторівнева стратегія для просунутих геймерів. Вам НЕ потрібно платити, щоб грати