Post by diralumonous on Mar 4, 2022 17:38:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Záludné puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Záludné puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený zdroj kódov ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Záludné puzzle 2022 version ▞▞▞
Tá hra sa mi tak páči, majú úžasné úrovne a týždenné úlohy 👏😍zlepšite si mozog
Niektoré úrovne sú hlúpe do takej miery, že je to v skutočnosti ťažké. Ale je to celkom dobrá hra
Príliš veľa reklám ako na každej úrovni. Odinštalované.
Zábavné, náročné, ale nič bláznivé, kde potrebujem minúť peniaze, aby som postúpil. Reklamy sú časté, ale úprimne ma veľmi neobťažujú, najmä preto, že sa im dá vyhnúť pomocou režimu v lietadle. Vrelo odporúčame ľuďom, ktorí majú radi nepredvídateľné a chytré hádanky.
Príliš veľa reklám, žiadne pokyny **Aktualizácia, ďakujeme Unico Studio za odpoveď. Myslím si, že musí existovať aj rýchla úvodná stránka, ktorá vám dá vedieť, že položky môžete okrem klepania na ne aj presúvať. Vďaka!
Brain Test: Giochi Mentali Cultura generale zjyp
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám. ako po každej úrovni je reklama. Odinštaloval som to. zbohom
Skvelé
Dostal som VIP, pretože som si hru užil. Pred načítaním pridávania. Každá jedna úroveň. Nestojí za inštaláciu.
Ak by som mohol dať tejto hre žiadne hviezdičky, dal by som, reklamu za reklamou. Áno, je to bezplatná hra, ale mať reklamy po každom hraní hádanky je smiešne.
Hra je dobrá, ale vedie k mnohým reklamám
5 hviezdičiek, ak by reklamy neboli také časté
super zabava
Táto hra sa mi páči!! Ale v tejto hre sú reklamy viac dané ako otázky. Ak hrám 1 hodinu, mám len 20 otázok. Kvôli reklamám. Prosím vás o odstránenie reklám.
Po každej hre to padalo
Zaplatil som za žiadne reklamy, ale neustále ma bombardujú žiadosti o zobrazenie reklám! Skvelá hra, ale neznášam to nechutné množstvo reklám!
Zábavná hra
je to pekné, nie je to na škodu, je to trochu prepojené, keď sa ma pýtate na drôtovú otázku, vyberiem si tú správnu, ale poviem, že to bolo nesprávne, a poviem, že iná bola správna
táto hra je dobrá pre deti, ktoré sa učia alebo autistické.
nemá žiadne tlačidlo x na pridávaní, takže sa z nich nemôžete dostať, ale okrem toho je to dobré, ale somwone by mal opraviť doplnky
Pokiaľ nebudete chcieť zaplatiť za odstránenie pridávania, budete sledovať jeden po každej otázke. Navrhnuté ako platená hra. Otázky sa zdali zábavné, ale nestáli za 30 sekundovú reklamu po každej z nich.
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia dvi
Brain Test:Trükkös feladványok Apró játékok dfrv
Naozaj som si užil 10%, ale zaplatil som za 50% zľavu, vzalo mi to peniaze a nedostal som nič, len hovorí, že načítanie tiež ide naozaj pomaly, nedostal som nič za to, za čo som zaplatil cez telefón, a načítanie by sa spomalilo veky vypadol mi telefón, takže verím, že by som mal mať späť svoje peniaze za to, že som nič nedostal, tiež som ho musel odinštalovať, bola to skvelá hra, len veľa vecí bolo treba opraviť.
Dobrá Hra.
Milujte tento koncept, ale nenávidite reklamy a odstraňovanie reklám za to nestojí. Ak sú reklamy obmedzené len na 1-3 každých 20 úrovní, dám tejto hre 5 hviezdičiek.😁 Edit: Ďakujem, že naozaj tvrdo pracujete za odpoveď a ak môžete obmedziť reklamy, urobím video, kde hrám táto hra.
Hra sa mi páčila a jediná funkcia, ktorá sa mi nepáči, je, že je ťažké nájsť spôsob, ako sa prihlásiť do starého účtu, ktorý ste mali.
Hej vy všetci...dal by som tomu 5 hviezdičiek, keby...len AK by som nebojoval s niektorými úrovňami, ale v tom je tá krása, že ste múdrejší...a ja som najchytrejší matematický génius v mojom ročník a aj v mojej škole...ale matematika nie je dobrá....toto...tak ahoj...alebo inými slovami vždy hovorím...POKOJ✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌ 🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌ KONIEC 🙂🏽✌🏽
Sranda
Príliš veľa reklám
Brain Test: Tricky Puzzles रोचक ojb
je to veľmi dobrá hra, zábavné a vzrušujúce hry všetkých čias. Vďaka.
Dávam 4 hviezdičky, pretože po 384 už nie sú žiadne úrovne ....btw dobrá hra, akú som kedy videl😍
Dobrá hra doporučujem
Teraz sú v tejto hre dve veci, ktoré sú skutočne nepríjemné a otravné 1. Príliš veľa reklám na začiatku je zábavná hra, ale po niekoľkých úrovniach začnú prichádzať reklamy, čo je najbežnejšia nepríjemná vec vo väčšine aplikácií. 2. Existuje niečo ako žiarovka, ktorá nám pomáha dokončiť úroveň, ale naraz na to treba 20 záchranných lán, z čoho som nevrlý, môžete si vziať jedno záchranné lano v čase, ktorý bude oveľa lepší a na začiatku by ste nemali dávať žiadne. záchranné lano a deň hry môžete dať jeden nápad
Wow, táto hra je taká krásna, ale nedokážem identifikovať ostatné otázky v tejto hre
Boľševik
Príliš veľa reklám. Každá hádanka niekedy 2 reklamy na hádanku. Skvelé hádanky však
Niektoré sú náročné a pri niektorých sa cítim ako hlúpy, ako dlho mi trvalo, kým som na to prišiel. Dostane 5 hviezdičiek, ale reklamy sú stále horšie a horšie
Zlyhanie po vykonaní čohokoľvek. Mám dostatok pamäte, pretože je to úplne nový telefón a stále padá. Neoplatí sa stiahnuť.
Páči sa mi to, ale veľa reklám
nie je veľa pridáva a jeho zábava len niekedy hra je závadná
Veľmi zábavná hra. Len tých reklám je priveľa. A keď mám slúchadlá, počujem tento divný zvuk? neviem ci som jedina. dajte mi prosím vedieť.
Veľmi dobrá hra, ale extrémna reklama 👎
Má veľa reklám, ale je to skvelá hra a má skvelú logiku
Hádanky sú v poriadku, nie sú náročné, ale v poriadku. Ovládacie prvky sú však nočnou morou. Pristihnete sa, že sa často trasiete a prevraciate telefón a potom, keď ste si pozreli video a riešenie vám povie, aby ste ho otočili, zrazu to funguje. Takže ak nemáte absolútne nič iné na práci a máte radi reklamy a máte neskutočnú trpezlivosť, mali by ste si túto hru užiť.
Veľmi dobre
Toľko potenciálu na zábavu, toľko reklám, ktoré to zabíjajú. Niekedy reklamy chrbtom k sebe. Keď som sa dostal na úroveň 10, mal som viac reklám, ako som hral úrovní. Aké plytvanie.....
Je to dobrá hra, ale ospravedlňujem sa za veľa reklám
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Pakikipagsapalaran dnea
Je to super hra
Súhlasím s ostatnými recenzentmi, že reklamy sú príliš časté na príjemný zážitok. Dokonca aj „preskočiteľné“ reklamy vás nútia chvíľu sledovať, kým sa nezobrazí tlačidlo preskočenia, a keď stlačíte tlačidlo preskočenia, musíte sa ďalších 5 sekúnd po „preskočení reklamy“ pozrieť na názov čohokoľvek, čo sa inzeruje. Ak mi stále zobrazujete produkt a ja musím čakať, kým prejdem, reklamu som „nepreskočil“. Práve som vás prinútil ukázať mi inú reklamnú obrazovku.
Brain Test: 트리키 퍼즐 퀴즈 mwrk