Post by diralumonous on Mar 4, 2022 17:44:10 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik az összes ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
Nagyon szórakoztató, de új dolgokat lehetne hozzáadni, például egy működő liftet és egy új autót, és széles karosszériakészleteket, például egy e30-at és egy supra egy brz-t, ami jó játék mindenek felett
Ez a játék szép, de több frissítésre van szüksége, például vasúti repülőtérnek és még sok másnak…
Szórakoztató játék... Élvezem az autók funkcióit, de olyan munkákra van szükségünk, amiket nem tudunk csak úgy körbevezetni, és szükségünk van néhány autóra is, mint egy úton, ahol nincs autó, nincs értelme egyedül vezetni. Munkákra van szükségünk ahhoz, hogy pénzt kereshessünk, beleértve a küldetéseket, hogy házat vásárolhassunk és egyéb dolgokat is
Após quatro anos na Divisão de Acesso, subiu à elite neste ano e fechou ... O certo é que será um torneio mais enxuto e com mais rebaixados.
Köszönöm BROO!🙏💎🥰😎
Rebaixados Elite Brasil シミュレーション sgzk
Azért értékeltem három csillagra a játékot, mert; Reméltem, hogy képes leszek kiégetni, drift fánkot és bármilyen más szórakoztató dolgot csinálni, de továbbra is szeretem a grafikát és a saját autó testreszabásának lehetőségeit.
MENÖ zeritem
Kimegyek, nem tudom, miért csinálok mindent jól, de kimegy a játékból
Csodálatos játék, de sokkal jobb lenne, ha nem online, hanem offline is játszhatnál több játékossal. És tegye valóságosabbá, ha beléphet a házba és ellátogathat éttermekbe
Ez egy nagyon kitűnő játék, de tesó kérlek add hozzá a Toyota céges autó új jósát kérlek fogadd el a kérésemet 🙏🙏 kérlek 🙏 tesó kérlek add hozzá ezt az autót
nagyon jo
Cars in Fixa - Brazil APK - Legújabb Verzió 4.0 - Android Apps Games
Azelőtt elkészült, hogy jó játék lett volna, de nem akar majd, hogy ugyanabban a problémában szenvedjek, most fantasztikus, most engedj be kérlek, most olyan, mintha igazán szórakoztató bolt lennék, készen állok az öt csillagra
Nem mikor tudom ezt telepíteni, az úgy fut
Ez egy jó játék. Rengeteg testreszabás a látványban, talán nagyobb teljesítmény és hosszabb egyenesek az autók tolásához. Minden autó ugyanúgy hangzik, ha ezen változtatni tudnának. Ha egy hónapig megvan ez a játék, unalmassá válik... ugyanaz a dolog. De egyébként élveztem mindent, ami most benne van, és valóságosabb, mint a legtöbb autós játék. Átlagos és kényelmes.
nem jo játék
Szia, a játék kicsit szívás, mert nincsenek emberek, nincsenek főutak, ház, versenymód, versenypályák vagy pályák, kérjük, adjon hozzá ilyen dolgokat is, kérjük, adjon hozzá állatautókat, például az új Volkswagen golf 8R Mk7, Mk6, Mk5, Mk4, Mk3 , Mk2, Mk1 a legújabb Gd6 toyota legenda, Amarok 4motion ford ranger wildtrack, Mercedez Benz Gwagon,X class,C63,S63,és a Maybatch is adjon hozzá Bmw-t kérem ha felveszi 5 csillagot adok ok.
Nagyon jó játék bár hiányzik a többi autós
Rebaixados Elite Brasil Simuliaciniai aysc
Ez a játék szörnyű, amikor elindítja a játékot, egy egész napig a betöltési képernyőn fog ülni
Rebaixados Elite Brasil Simulacijske igre ifmu
A frissítéssel vannak problémák, mielőtt kiszállhattam volna az autóból, a kerekeket oldalra fordítva hagytam volna a frissítést követően ezt már nem tudtam megtenni A játéknak több fejlesztésre van szüksége, például hosszú utakra van szükség, például autópályákra és különböző városokra, ahol új autókat is utazhat. szükség van, az autó ne legyen egyenlő sebességgel és vegyen inkább. Az is jobb lesz, ha lesznek gyalogosok és küldetések is...
Szép játék, ha unatkozik, de a grafikákat javítani kell, és több autót kell hozzáadni
Szép játék..... De a grafikának javulnia kell 👍 kérlek javítsd
Nagyon jó ez a játék 🥺❤! Csak az a baj, hogy nincs benne sok SA régi autó, mint a Honda civic 1997
Ez egy kak játék, akkor betöltődik, akkor nem működik🖕
szeretem ezt a játékot
Ez a játék a legrosszabb, ne töltsd le, mert megy, és végül nem játszik, javítsd ki!
Fejlesztő, találkoztam ezzel a problémával az új frissítésből. Úgy tűnik, hogy a hangszóró nem ad le hangot. Meg tudod oldani ezt a problémát? Imádom ezt a játékot, mivel ez az egyetlen játék, amiben működik a hangszóró
Ez egy nagyszerű játék, az a helyzet, hogy egyedül vagy, mi vagyunk az emberek n javítsuk meg a hangrendszert is, nincs hangerő
Nem azt mutatja, hogy a hangszórók dübörögnek, és ha nincs hangszóród, frissítheted a hangot.
Ez a játék a legnagyobb
Add hozzá a többjátékos módot és adj hozzá korlátlan számú autót, akkor 5-ös értékelést adok a játékod nagyon klassz
A Sebby Games Által Kifejlesztett Rebaixados Elite Brasil Androidos Alkalmazás A Szimulációs Játékok Kategóriába Tartozik. A Jelenlegi Verzió 3.8.9,
Joooo
Ez a játék szép, de a grafika nem jobb
Szórakoztató játék az autók fantasztikusak Gyors autók ferrari Lamborghini és ford Mustang valami varázslatos érzést keltenek bennem
Highway Drifter Karera evt
Rebaixados Elite Brazil असल की नकल वाले गेम smtv
Rebaixados Elite Brasil Simulation cji
1.a zene nem működik, visszanaplózza Önt 2.az egész telefonja késik