Post by diralumonous on Mar 4, 2022 17:53:17 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Pocket Mortys Simulation aykc
Přepnul jsem na multiplayer a začalo mi to dávat chyby v souborech. Říkat vše od chyby s .Json až po upozornění na aktualizaci na nejnovější verzi po několika nových instalacích.
Nejede mi to 😭😭😭
Reklamy mi nevadí. Jsem zděšen, že se obchod s aplikacemi automaticky otevírá s některými reklamami. Musím hru pozastavit, abych ji zavřel. Žádný inzerent by neměl mít takovou moc. Žádný vývojář aplikací by neměl svým inzerentům poskytnout takovou pravomoc. Situace byla napravena, ale Big Pixel smazal veškerou moji hru s tvrzením, že musí být poškozená. Promiň, měl jsem oprávněnou obavu. Díky, že jsi mě nasral.
Lidi, má problémy s načítáním, protože už několik let nebyl aktualizován.
Spatne
Bylo to dobré, ale když jsem nainstaloval nejnovější aktualizaci, nemohu se přihlásit na google, abych získal svou uloženou hru
Doslova nehratelné udělat pro uložení nenačítání
Jsem stará babička ale hraju to ráda i když to neumím hrát
Skvělá parodie na Pokémona.
Rick and Morty: Pocket Mortys شبیهسازی qxfg
9 z 10krát se hra nenačte, jen sedí u načítací Mortyho hlavy a nikdy se neotevře. Nikdy ani nevidím obrazovku, kdo je ten Morty, prostě se to nenačte. Když se to načte, nikdy jsem s ničím neměl problémy. Nevěřím, že je to moje zařízení, je úplně nové a plně aktualizované. Jen by mě zajímalo, jestli existuje nějaká oprava? Restartoval jsem telefon a podobně beze změny. Někdy sedělo na černé obrazovce a načítalo Mortyho hlavu 2-3 epizody Rick & Morty.
Nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál a budu hrát, která je tak dobrá, jako žádná další, takže zábavu lze hrát kdekoli kromě vody, máte vodotěsný telefon, který nemůžete hrát pod vodou, ale super dobrá grafika a nic víc, co byste si mohli přát
Tato hra je opět hratelná pro staré hráče, pokud jste starý hráč, postupujte podle těchto pokynů. Nejprve musíte vytvořit další e-mail, poté musíte otevřít hry Google Play, vytvořit účet pro nový e-mail, poté změnit účet pro hry a změnit účet pro tuto hru na e-mail s novými účty. Budete muset začít znovu, ale budete moci hrát
Nikdy jsem neměl tolik problémů s hrou celý můj život..zasekl jsem se na načítací obrazovce vyzkoušel spoustu věcí. Poté se přilepí na vícenásobnou obrazovku ukládání. Pak můj hlavní save zmizel, pak mě to nastartovalo na černý save. E-mailová podpora a vrátila se dodávka...Jsem TAK naštvaný, protože JEN POSÍLÁM PENÍZE NA TUTO HRU!
Merge Battle Car: Idle Clicker নৈমিত্তিক lzn
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulatie cce
EDIT: Řešení chyby 'multiple save file'; odinstalujte hru a vymažte mezipaměť. Přeinstaluj a poté by to mělo fungovat dobře. Byl jsem tu ještě předtím, než se o multiplayeru vůbec uvažovalo, a budu tu až do konce. Tato hra není pro každého, ale multiplayer neustále svítí. Pokud zjistíte, že jste slabí, existuje mnoho způsobů, jak se stát silným.
Celkově je to dobrá hra, ale je téměř nemožné ji porazit, aniž byste nějakým způsobem utratili peníze. Jako po 3 bitvách je to šílený přechod.
Hra má příšernou hráčskou úroveň, smrtelné mezery na úrovni, které ztěžují novým hráčům vyhrát v bitvách hráč proti hráči. Přepínání mezi morty by nemělo A: střídat by to mělo být okamžité, B: a aktuálního mortyho, který se přepíná, by nemělo být možné zasáhnout, pokud má méně zdraví než 10. Tato hra má vážné nerovnováhy. Systém inventáře by vám měl umožnit držet více než 10 předmětů a pokud je inventář vašich hráčů plný, měla by tam být banka/sejf/skrýš, kam se to dostane. Vůbec ne šťastný.
Plavecké hry pro dospělé Doufám, že víte, že jsem velmi nespokojený. Ve vaší hře je chyba, která neumožňuje lidem přístup a hraní vaší hry. Utratil jsem peníze za tuto hru jen proto, aby byly vyhozené. Všichni tito lidé na to dělají recenze a vy to neopravujete. Dokud to nebude opraveno a nebudu moci hrát znovu, nedoporučím tuto hru příteli nebo příbuznému, protože na konci dne, kdy jsem ztratil čas kvůli chybě hry, která byla a stále je zanedbávána
*upravit* Podpora mi pomohla získat část úspor z kampaně, ale nebylo možné získat všechny. Také jsem dostal podporu v multiplayeru, takže to bylo docela dobré. Zatím budu hrát MP... zdá se to nejbezpečnější, pokud se objeví další problémy. Přišel jsem o veškerý svůj postup kvůli chybě načítání 🙁 Zobrazovala se mi obrazovka načítání a zkusil jsem ji znovu nainstalovat, když jsem hru znovu spustil, byl jsem požádán o obnovení starého uložení a zvolil jsem to, ale nefungovalo to 🙁🙁 teď je veškerý můj postup pryč.
Moje zkušenost začala nákupem v aplikaci, kdy jsem řekl, že to neproběhlo, když to nabilo mou kartu, a nedovolilo mi to zkusit znovu koupit, protože Google Play řekl, že už danou položku vlastním. Poté, co dostali lístek podpory, přidali položky do mého inventáře a poté bylo vše v pořádku, dokud jsem nehrál a můj telefon měl před smrtí, takže jsem ho vypnul, ale když si nabiju telefon a jdu hrát hru, zasekne se. úvodní obrazovka rick and morty bez možnosti to opravit.
Kurva nelze nainstalovat dávám jednu hvězdu proto že za to nainstalování a taky více takových chyb na obchod play proto žádám tvůrce obchod play aby opravily chybu. Hele sorry vývojáři jsem Čech tak že nevím co píšete a jsem ještě dítě.
Slušná hra, ale bez možnosti uložit svůj účet na různá zařízení, uvědomíte si, že hra je jen dřina, která čeká, až vaši vzácní Morty's projdou tréninkem. Od této aktualizace pro více hráčů neustále ztrácím obrovské kusy herního času, někdy dokonce 2 nebo 3 dny zpět. Ztráta takového pokroku znamená, že se této hry znovu nedotknu, dokud nebude opravena.
je to opravdu dobrá hra... zatím ji mám dva dny a začínám být trochu naštvaná, že pokaždé, když narazíte na cvičného nepřítele, MUSÍTE s ním bojovat a vaše Morty's může mít opravdu nízké zdraví. Nemůžete s nimi ve skutečnosti nic dělat kolem kampaně. Myslím, že co byste měli udělat pro vaši další aktualizaci, je přidat možnost buď bojovat s vašimi cvičnými nepřáteli, na které narazíte v kampani, nebo ne, protože to bude opravdu otravné.. jinak i doporučit hru.
Miluji tuhle hru. Ale stejně jako ostatní se mi to dnes nedaří načíst. Zkoušel jsem všechno. Nejsem na multiplayeru, ale na kampani. Poslal jsem e-mail s žádostí o pomoc, ale nevím, co jiného mám dělat. Obávám se, že pokud odinstaluji a znovu nainstaluji, ztratím svůj postup. Prosím pomozte mi !! Děkuji za pomoc !!
Zabaví na chvilky
Chcete-li uložit postup, přidejte facebook nebo e-mail. Pouze google play nefunguje ve váš prospěch, lidé se nemohou dostat přes obrazovku načítání. Jinak tu hru miluji, jen ji neumím hrát.
docela dobrá hra, baví mě déle než většina ostatních. vyskytly se nějaké závady, po dokončení výzvy v morty games rick vyjde z ringu a zastaví se, nemůže udělat nic, co by byl nucen aplikaci zavřít. kromě toho jsem si zatím žádné další chyby nevšiml.
Zkoušel jsem všechno, ale stále se zasekává na obrazovce načítání. Za logo dávám 2 hvězdičky za kreativitu. Zajímalo by mě, zda mám tento problém pouze já, nebo mají tento problém i ostatní?
Je užasná jen trochu reklam Ale jinak pro fandy uplně užasná
Epická hra Doslova ji miluji, je tu však jeden problém, zdá se, že se hra zasekává na načítací obrazovce téměř pokaždé, když ji otevřu, do té míry, že už nefunguje, pokud nebudu opravdu vytrvalý s restartováním telefonu. časy.
Je to mega dobrá hra 🔥🔥🔥
Tato hra je velmi úžasná Líbí se mi a miluji, protože to není nuda, ale hodnotím ji 3 hvězdičkami, protože mám 2 důvody, proč můj útok vždy minul, co když hráč zmeškal útok na hru, je to otravné a špatné 2. Reklamy ano, ne tolik reklam, ale když vyhraju nějakou postavu jako já za dvojnásobek coinů, ale odmítnu, další výhra tam je znovu. Děkuji
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulatie qbkc
Hra je jednoduché pro ovládání ale dá se dohrát hodne rychle ale nevadi moc se mi líbila
Naprosto neuvěřitelné v podstatě to samé jako Pokémon pro Gameboye
stahujte
Nahoře
Tak hloupé, jak jakmile jsem se uzdravil, zaseklo se to na načítací obrazovce. Udělal jsem vše, včetně přeinstalace, ale stále se zasekl na obrazovce načítání. Již na mém 3. účtu, protože se to stále děje. Nestahujte, pokud této hře plánujete věnovat hodně času
Na můj mobil to nejde mám android 9.0 a nejde mi to stáhnout menší a na můj starý mobil to šlo a to jsem měl verzi androidu
Nevím proč se to děje, ale už tu hru nemůžu ani hrát. Stále mě to opakuje na obrazovce s vícenásobným uložením a poté, co jednu vyberu, vrátí se zpět na stejnou obrazovku. Kdybych s tím mohl získat pomoc, bylo by to skvělé, protože jsem tuto hru miloval. Nesnáším, že to kvůli tomuto problému nemůžu hrát.
Miluju tuhle hru strašně moc. Ale asi po 2 dnech se to nenačetlo, takže jsem teď odinstaloval a znovu nainstaloval a řeklo, že musím vybrat soubor pro uložení. Vybral jsem si jeden a přešel na obrazovku načítání a vrátil mě zpět na obrazovku pro výběr uložení souboru.
Podle mně je ta hra dobrá víc než skvělá kragika dá se pochopit jsou tam levely. Hra je spíš o Bitvech a tohle bych řekl já o téhle hře (Ps. Sorry za mojí gramatiku🙂)
Uvědomuji si, že tato hra je hlavně prostředkem pro reklamu a fanouškovskou službu, ale zdá se mi extra líné nepřidat ovládání jednou rukou nebo základní podporu ovladače Bluetooth. Ty by výrazně zlepšily hratelnost. Hra také často nepřekročí obrazovku načítání, dokud nerestartuji telefon, což je VELMI nepříjemné.
Tu tohrumamrada je zabavná a plná zahat a bojování
Taková zábavná, pohodová hra! Má tak úžasnou atmosféru se skvělými doplňky a speciálními postavami z představení. Ovládání je snadné, grafika je prostě úžasná, tuto hru žiju a budu ji hrát tak dlouho, jak to bude možné! Úžasná hra!
Stáhl jsem si to znovu na nový telefon, abych zjistil, že to bylo laggy, když můj ping byl na 14. Byl jsem v kampani a poslalo mě to na obrazovku načítání. Snažím se přihlásit po dobu 3 dnů, přesto tam byla obrazovka načítání. Pak jsem to smazal a stáhl, Pak byl celý můj pokrok pryč. Hrál jsem znovu a pak se znovu objevila ta pitomá obrazovka načítání. Opravte to, hra byla zábavná před 2 lety, teď je to odpad.
Nejlepší jsou ty hlášky a originální hlasy z ricka a mortyho.
Hraní hry se nenačtou, musel jsem si ji alespoň desetkrát znovu stáhnout, jen abych to VYZKOUŠEL a přihlaste se. Mám rád hru, když funguje. Prosím opravit!
Zasekl jsem se na nekonečné obrazovce načítání, prosím pomozte.
Nej hra na světě lepší neš brawl ato de co říct