Post by diralumonous on Mar 4, 2022 18:05:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Game Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Game Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dużo pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Game Free 2022 version ▞▞▞
Za dużo reklam i filmów. Nawet nie widzisz, czy ci się to podoba.
Ta gra jest bardzo dobra 👌 i bez siatki, więc lubię nie kochać tej gry, lubię też strzelać do bąbelków
Skończyłem grać do końca i muszę powiedzieć, że jest to najlepsza gra w historii, ponieważ jest prosta i łatwa. Etapy nie są takie trudne, ale to trochę śmieszne, ponieważ potrzebuję około 4 - 6 kluczy, aby zamiatać podłogę. Potem go odinstalowuję, ponieważ nie ma aktualizacji o nowych pokojach, więc znudziło mi się.
Mam 620 kluczy i nie ma już żadnych zadań do wykonania ?
Oceń 3 gwiazdki bc brak więcej zadań po 1616 ... zaktualizuj więcej zadań
Gra Bubble Shooter Darmowa Fantastyczna gra 🌹polecam kazdemu, gry do najlepsze lekarstwo 😀🌹🌼🌹
To naprawdę dobra gra na początku. Mam do czynienia z pewnymi problemami, takimi jak nie pokazuje zadań do wykonania, pokazuje powiadomienie, że zadanie jest dostępne, ale nie pokazuje zadania, więc czuję, że na początku jest dobrze i po pewnym czasie zaczynają się problemy.
Ponieważ blokuję uruchamianie filmów, gra uniemożliwia mi dalsze postępy! Odinstalowany!
Jestem na poziomie 3421 i gra nie pozwoli mi iść dalej. Proszę napraw to!!!!!!!!!!!!!
Fajna gra jak się komuś nudzi
Reklama reklamowa i więcej reklam, o to właśnie chodzi, a potem muszę zagrać w całą nudną grę w strzelanie do baniek na 1 klawisz, w której muszę zebrać 5, 6 i 7 klawiszy tylko na stół, kanapę lub lampę😕
Co zrobić ze wszystkimi otrzymanymi sercami?
นักกีฬาฟอง - Bubble Shooter ปริศนา ahcz
Gra w sumie ok ale czesto znikaja mi ktore juz odnowione albo rzeczy po wlaczeniu sa nadal patrze i juz nie da sie nic z tym zrobic
นักกีฬาฟอง - Bubble Shooter ปริศนา ikm
Zatrzymałeś się na poziomie 818 z zadaniem dla domu? Po prostu powiedz, że już niedługo, już mi się to nie podoba.
To interesująca gra
Uwielbiam tę grę, która może zbierać papugi, zmieniać podłogę i ściany oraz naprawiać różne rzeczy 😍😍😍
Musisz wypróbować dopiero napiszę
ja kiedy próbuję?
To świetna gra. Lubię tę grę. Ale problem polega na tym, że aby odnowić lub kupić przedmioty, więc potrzeba wielu kluczy, przynajmniej musisz zagrać na 8 poziomach i zdobyć 8 kluczy, a następnie możesz odnowić lub kupić przedmioty. Więc proszę, aby liczba kluczy była mniejsza niż 8.
Bubble Shooter - Home Design Puzzle jgr
Śliczna gra. Trudne, ale zabawne.
Grałem dalej. Miał ponad 1100 kluczy i nie mógł dostać żadnego nowego zadania po sali filmowej. Taki smutny.
Ładny
To dobra gra
zaczął grać wczoraj niestety przestał działać niezadowolony Musiałem go odinstalować na 24 godziny, aby działał nie ma możliwości połączenia zespołu technicznego o bardzo rozczarowujące się dzieje Nie zainstaluję go ponownie, aby już w to grać NIE bez możliwości skontaktowania się z zespołem technicznym
Może byc
Uważam, że jest to bardziej relaksujące niż wszystko, co próbowałem przed Kciuki w górę Świetne dla dzieci Pomoże im z piłką tenisową itp
Bubble Shooter - Home Design Puzzle twg
Za dużo reklam. Monety powinny odpowiadać gwiazdom zdobytym na poziom.
Buddy Toss Vabaajamängud orlf
zabrakło miejsc do remontu. kiedy należy zaktualizować, proszę?
Co się teraz dzieje, nie ma już zadań. Naprawdę nie jest dobrze, kocham tę grę, ale nie mogę grać więcej. Proszę to uporządkować
To dobra gra dla ludzi, dla których trudno jest dopasować kafelki lub coś w tym rodzaju lub po prostu lubię gry, które wymagają trudniejszych rzeczy, więc podoba mi się ten pomysł Mam nadzieję, że spodoba mi się ta gra
Gra zawiesza się i nie pozwala mi udekorować paska.
Naprawdę podobało mi się granie w tę grę, kiedy działała. Około 450 poziomu przestały pojawiać się nowe zadania. Skontaktowałem się z deweloperem około 2 tygodnie temu, pytając, czy to usterka, czy może limit zadań i nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Odinstalowałem po zebraniu około 300 gwiazdek i nie otrzymaniu żadnych odpowiedzi ani rozdzielczości.
Gra kilka razy się zawieszała i restartowała mój telefon. W ogóle nie warte mojego czasu?